eetbare bloemen van look and taste header edible flowers essbare blumen fleurs comestibles

Eetbare bloemen van Look and Taste: dat is genieten op het terras of balkon én op het bord!

 

eetbare bloemen van look and taste edible flowersIedereen wordt blij van bloemen! De eetbare bloemen van Look and Taste zijn niet alleen prachtig om te zien maar ook smakelijk. Thuis eetbare bloemen plukken om in jouw keuken de lekkerste gerechten nog mooier te maken, het kan met de potplanten van Look and Taste. Het kijken naar en het proeven van de eetbare bloemen geeft dubbel plezier.

Eetbare bloemen kunnen worden gebruikt in allerlei gerechten. Om je op weg te helpen vind je op deze site een aantal smakelijke recepten.
De producten worden met de grootste zorg geteeld. Onze kwekerij heeft het certificaat MPS-Fruit & Vegetables. Look and Taste is dus officieel en gegarandeerd eetbaar.

In de reeks Look and Taste zijn verschillende eetbare bloemen verkrijgbaar: Oost-Indische kers, Begonia, Oxalis, Basilicum, viooltje, komkommerkruid, dropplant, goudsbloem, lavendel, korenbloem, afrikaantje, anjer en daslook.

De Look and Taste bloeiende potplanten zijn van half april tot begin juli verkrijgbaar bij bloemenspeciaalzaken en diverse tuincentra.

 

eetbare bloemen van look and taste mooi en lekker in de keuken